tisdag 7 december 2010

Lugn Lördag

På lördagen börjades dagen med frukost på sängen. Ebba är världens bästa lägenhetskompis som först på morgonen innan vi gick och la oss fixade supergod macka till pastan och efter några timmars sömn hoppar upp och kokar kaffe till mej. Man kan inte ha det bättre!

DSC_0080Ebba fixar härlig morgonstämning

Vi bestämde oss för att erövra El Borne vilket gick sådär. Visst var vi där, men ganska slitna och kände att lite mat skulle sitta bra. Vi hittade ett jättefint café där vi beställde in enpanadas och kaffe. Jag hade smugit ner våra spanskaböcker i väskan och tvingade både mej själv och Ebba till en stunds pluggande.

DSC_0022

Dagens upptäckt

DSC_0023

  Ebba försöker smita från spanskan

Planen för kvällen hade hela veckan varit att gå till Ians Place (egentligen heter det Les Enfants men Ian är vår kompis som jobbar som DJ där). Därför tyckte vi att det skulle sitta fint  med en siesta innan allt drog igång igen, så vi vandrade hemåt igen. Trötta och flummiga blev vi förföljda av två småpojkar som var fast beslutna att slå oss på rumporna. Ebba och jag gömde oss i en godisaffär tills de små terroristerna inte sågs till längre, sen knäckte vi den perfekta iden att alla barn alltid borde dra med sej sin egen snickerboa som de kan stängas in i när de inte kan bete sej. Det är framtidens uppfostringsmetod.

Kvällen blev inte som planerad utan jag och Ebba stannade hemma på Ferlandina och tittade på Gangs of New York och åt efterrätt. Monica, Ebbas mamma, skulle komma morgonen efter så vi tänkte att det kunde vara klokt att vila en dag och låta kroppen återhämta sej lite. Ett smart drag kände vi!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar